HAJÓZÁSI TÉRSÉGEK

HORVÁTORSZÁG

Horvátországban a sziklák keretezte öblök partján szépséges történelmi városok, hangulatos halászfalvak húzódnak meg. Sok hajós örök szerelme a horvát Adria sokszínű szigeteivel, öbleivel, minden igényt kielégítő hajózási infrastruktúrájával.

GÖRÖGORSZÁG

A fantasztikus táj, a szigetvilág mediterrán bája, a görög emberek vendégszeretete és az európai kulturális és szellemi élet gyökereihez visszavezető helyszínek felejthetetlen élményt nyújtanak Görögországban.

OLASZORSZÁG

Olaszország egyedül kínál szinte mindent, amiért érdemes elindulni egy hajósnak: hihetetlen kulturális emlékeket, remek konyhát, végtelen tengerpartokat, gyönyörű strandokat, természeti szépségeket.

SPANYOLORSZÁG

A flamenco és a bikaviadalok hazája több száz éves tradícióival, népének barátságosságával, csipkézett épületeivel, mediterrán kertjeivel egy csapásra meghódítja az ide látogatókat. Európa egyik legizgalmasabb országa sok érdekességet kínál a hajósoknak is; hosszan elnyúló strandok és öblökkel szabdalt partszakaszok váltják egymást. Természeti szépségei mellett messziről viruló nyüzsgő városai is kitűnő pihenést, kikapcsolódást kínálnak.

FRANCIAORSZÁG

Franciaország városaiban, ezekben a luxus gyöngyszemekben az impozáns szállodasorok, világmárkák csillogó üzletei, inkognitóban nyaraló sztárok felvillanó arca mellett barátságos mediterrán hangulat fogad.

KARIB-SZIGETEK

Egzotikus tájak, fehér homok, türkizkék öblök és hamisítatlan trópusi - karibi - hangulat várja mindazokat, akik ellátogatnak a Karib-tenger gyöngyszemeire. A szigetek eltérő vonásai különböző természeti adottságaiknak, és az egykori gyarmatosítók változatos kultúrájának köszönhető. A térségben kevés a kikötő, a horgonyzási lehetőség a leggyakoribb, néhol bóják is rendelkezésre állnak, kikötők elvétve, nem is minden szigeten találhatóak.

SEYCHELLE-SZIGETEK

Seychelles a világ utolsó „Édenkertje”. Az Indiai-óceánban található szigetcsoport maga a paradicsom, homokos korallzátonyaival, gyönyörű tájaival, víz alatti életével, ámulatba ejti az itt vitorlázókat

EGZOTIKUS TÁJAK

Kuba, Tahiti, Thaiföld: mind-mind egy szelet kuriózum a Világból. Elsősorban katamaránnal javasoljuk ezen területek megismerését, így olyan öblökbe, szigetekre is eljuthatunk, ahova máshogy nem tudnánk.