KATAMARÁNOK

Mind az Adrián, mint az egzotikus térségekben egyre több felé bukkannak fel katamaránok. Ezek a két testű vitorlások igazi különlegességeknek számítanak, mind megjelenésben, menettulajdonságban, mind pedig felszereltséget illetően.
A tágas szalon konyhával,a kényelmes franciaágyas kabinok, a hatalmas napozótér, a körbeülhető étkezőasztal minden esetben a kényelmet szolgálják. A katamarán szalonját  a két  hajótestet a fedélzettel egy szinten köti össze, így teljes körpanorámát kínál.
Ideális gyermekes családoknak és nagyobb baráti társaságoknak, hiszen maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak
Nagy előnyük még, hogy alacsony merülésük miatt a sekélyebb partszakaszokat is könnyen megközelíthetjük ezekkel a katamaránokkal.

Ajánlatot kérek

VITORLÁS ÉS MOTOROS KATAMARÁNOK

3-4 kabinos hajók, adott esetben 1-2 skipper kabinnal kiegészítve. Minden esetben az alaprajzból és felszereltségből derül ki, hogy az adott katamarán hány személyes. A kabinok franciaágyasok, melyen kényelmesen elfér 2 felnőtt is, továbbá tárolóhelyiségekkel vannak felszerelve. Minden kabin rendelkezik nyitható ablakokkal, így éjszaka is biztosított a szellőzés. Általában 2-4 fürdő található a hajókon. A szalonban található a nagy méretű étkező asztal, ahol kényelmesen elfér mindenki, illetve a teljesen felszerelt konyha is itt helyezkedik el. A cockpitben asztal, fekvő és ülőhelyek, esetlegesen külső hűtő is található. Néhány országban motoros kivitelben is találkozhatunk katamaránokkal, ez esetben a vitorlázási élmény elmarad, ám a belső ekszkluzivitás ellensúlyozza ezt.

KÉNYELEM A BELSŐ TEREKBEN IS

HATALMAS NAPOZÓTEREK, FELEJTHETETLEN VEZETÉSI ÉLMÉNY

KATAMARÁN JOGOSÍTVÁNY

A katamaránok, csak úgy mint az egytestű vitorlások, többségben bérelhetőek B kategóriás tengeri hajóvezetői engedéllyel, de van olyan hajó, melyet csak C kategóriás, vagy Yacht Master A kategóriás engedéllyel lehet elvinni. Ezek már a nagyobb katamaránok, mint pl. egy Lagoon 520. A luxus kivitelű katamaránokat pedig személyzettel ( hajóvezető, hostess, chef) együtt lehet bérelni.